Collega bedrijven

Ons bedrijf v.d. Schapenhoeve heeft de afgelopen jaren vele deelnemers gehad van haar opleiding Schaapherder. Hieruit zijn goede contacten voortgekomen waardoor we snel door kunnen verwijzen naar onze collega's. Zij kunnen ten alle tijde terugvallen op ons en wij op hen. Kennis, ervaring en elkaar voorthelpen staat hoog in ons vaandel. Klik hieronder op de betreffende bedrijven die u mogelijk van dienst kunnen zijn.

Schapen Grazerij Bornerbroek is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verschaffen van een duurzame vorm van landschapsonderhoud en natuurbeheer. Dit wordt door ons gerealiseerd door de inzet van een kudde Schoonebeeker heideschapen.
Lees meer >>

Grazeland (Enschede) bied natuurlijke begrazingsoplossingen aan. Voor particulieren met een (klein) stukje grond.
Maar ook voor gemeenten, waterschap of landschap en natuurbeheer organisaties.
Lees meer >>

De WolleSik is een kleinschalig boerenbedrijf waar geiten en schapen worden gehouden. Diervriendelijkheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. De WolleSik werkt volgens de regels van de biologische landbouw.
Lees meer >>

Vincent Perney, De-Schapenarts. Begin augustus 2017 afgestudeerd als dierenarts. Schapen zijn mijn passie. Naast mijn werk bij mijn huidige werkgever in Drenthe ben ik ook als schapendierenarts begonnen. Lees meer >>>

Hier komt de pagina van Training & Educatie Charmille, Frankrijk.

Hier komt een nieuwe pagina.